MIJN EIGEN MAGAZINE

In dezelfde periode dat ik voor mezelf begon, startte ik met een fotovakopleiding. Na anderhalf jaar waarin ik alles leerde over professionele fotografie mag ik mij officieel vakfotograaf noemen. Als afstudeeropdracht maakte ik een magazine met portretten en verhalen van lange vrouwen. 

Media aandacht


Mijn magazine haalde zelfs de media! Zowel Omroep Brabant als Breda Vandaag schreef er een artikel over en ik kwam op TV bij Brabant Vandaag. Bekijk hieronder mijn TV debuut (vanaf 2:34 minuten) of klik op de afbeeldingen om de artikelen te lezen.

Jonge meiden inspireren


Ik wil met mijn magazine niet alleen aan potentiële opdrachtgevers laten zien wat ik in huis heb. Ook wil ik jonge meiden die moeite hebben met hun lengte inspireren met positieve verhalen van andere lange vrouwen. Trots zijn op je lichaam is geen knop die je om kunt zetten, zeker als tiener niet.

In Blic Buyer Personas
In Blic Buyer Personas

'Wat ben jij lang zeg'


Om het magazine te vullen, koos ik voor een onderwerp dat dichtbij mezelf staat. Verschrikkelijk vond ik het, dat overal waar ik kwam iedereen tegen mij zei ‘wat ben jij lang zeg!’ Maar naarmate ik ouder werd, zag ik in dat ik deze opmerking ook positief kon opvatten. Inmiddels ben ik trots op mijn 1,87 meter.   

Content voor jouw magazine nodig?

Foto’s maken en teksten schrijven is wat ik het liefste doe. Heb je foto’s of tekst voor jouw magazine nodig? Of content inspiratie? Bel me of stuur een berichtje. Ik help je graag!