JOUW VERHAAL IN BEELD

Freelance fotograaf IN Breda 

Geef jouw bedrijfsverhaal de aandacht die het verdient met persoonlijke fotografie. Als freelance fotograaf help ik bij het in beeld brengen van verhalen waarmee jij de band met je doelgroep versterkt.

UNIEKE FOTOGRAFIE

Een goede fotograaf vertaalt een bedrijfsverhaal in unieke beelden die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Of waarmee je een beeldbank kunt opbouwen zodat je altijd genoeg visuele content hebt voor je website, social media en andere communicatie­middelen.

Bij mij kun je terecht voor: 

Beeld­werk

Hieronder vind je enkele in opdracht gemaakte foto’s waar ik trots op ben. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Heb je een leuk idee of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met mij op.

Portretfoto gemaakt door freelance fotograaf Mirjam van Valen In Blic
Truckfotografie Scania gemaakt door freelance fotograaf Mirjam van Valen In Blic Breda
Bedrijfsfotografie Brouwerij Frontaal gemaakt door Mirjam van Valen, In Blic

MIJN WERK­WIJZE

Creatief, nuchter en resultaatgericht. Dat ben ik, maar dat typeert ook mijn fotografie en mijn manier van samenwerken. Voor fotografie opdrachten werk ik bijna altijd volgens onderstaande stappen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn, wel zo prettig!

1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking spreken we jouw wensen door. Waar wordt de fotografie voor gebruikt, wat is het doel en wie is de doelgroep? Deze kennismaking kan desgewenst ook telefonisch of online plaatsvinden.

2. Offerte

Op basis van stap 1 ontvang je binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte. Ik geef aan hoeveel foto’s je ontvangt, hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en wanneer de fotografie klaar is. Ook doe ik, indien nodig, een voorstel voor een locatie.  

3. Fotoshoot

Na akkoord op de offerte maken we een afspraak voor de fotoshoot. De tijd die we hiervoor uittrekken, staat vermeld in de offerte. Duurt de shoot langer? Geen probleem, ik werk altijd met vaste prijzen.

4. Nabewerking

Na de fotoshoot trek ik me terug voor de nabewerking. Ook de tijd die ik hiervoor nodig heb, vermeld ik in de offerte. Heb je specifieke wensen? Dan hoor ik dat graag bij stap 1, zodat ik daar tijdens de shoot rekening mee kan houden.

5. Aanleveren

Als de foto’s klaar zijn, ontvang je de beelden in hoge resolutie via WeTransfer en kun je ze gebruiken. Heb je feedback? Dan hoor ik dat heel graag. Want niet alleen een prettige samenwerking is fijn, ook het resultaat is belangrijk.

 

OOK TEKST NODIG?

Ik ben fotograaf gevestigd in Breda, maar werk voor klanten in heel Nederland. Heb je ook tekst nodig? Zoek dan niet verder, want ik ben ook freelance tekstschrijver. Wel zo gemakkelijk. Voor andere specialisten beschik ik, indien nodig, over een netwerk van creatieve professionals.

Personal branding fotografie

We starten onze zoektocht naar producten en diensten bijna altijd op het Internet. Dat maakt een authentieke online presentatie belangrijker dan ooit. Met personal branding fotografie… 

Bedrijfsfotografie

Stockfoto’s, ik krijg er de kriebels van. Wanneer je er op gaat letten, zie je op je tijdlijn regelmatig dezelfde beelden voorbij komen. Ook op websites en in andere communicatiemiddelen wordt vaak… 

Mijn eigen magazine!

Begin 2022 studeerde in af aan de Fotovakopleiding met een magazine met portretten en verhalen van lange vrouwen. Alle content maakte ik zelf, van de fotografie tot en met de teksten.

ZAKELIJKE FOTO’S LATEN MAKEN?

Op zoek naar een freelance fotograaf? Mooie foto’s nodig of wat beeldinspiratie? Stuur me een berichtje en ik kom graag bij je langs.

ZIJ EN VELE ANDEREN GINGEN JOU VOOR

Logo Scania
Logo Transport en Logistiek Magazine
Logo Privly Koen Baaij