JOUW VERHAAL IN WOORDEN

Heldere &

Toeganke­lijke teksten

Maak van jouw verhaal houdbare content. Heldere en toegankelijke teksten, die je nog lang kunt gebruiken om je doelgroep te inspireren.

TEKST­SCHRIJVER

Short of long copy, SEO of SEA proof… Als freelance tekstschrijver en journalist schrijf ik de meest uiteenlopende teksten voor verschillende doeleinden. Wanneer ik weet welke boodschap je over wilt brengen en wie de doelgroep is, vertaal ik ieder verhaal – hoe complex ook – naar toegankelijke en heldere teksten voor:

 

  • Persberichten
  • Artikelen voor magazines of online
  • Klantverhalen en case studies
  • Websites en blogs (ook voor SEO)
  • Brochures en folders
  • Whitepapers
  • Nieuwsbrieven
  • Social media

Werkwijze

Creatief, nuchter en resultaatgericht. Dat ben ik, maar dat typeert ook mijn manier van samenwerken en mijn teksten. Als copywriter werk ik bijna altijd volgens onderstaande stappen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn, wel zo prettig!

1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking spreken we jouw wensen door. Wat is het doel en wie is de doelgroep van de tekst? Waar(in) gaat het geplaatst worden en om hoeveel woorden gaat het ongeveer?

2. Offerte

Op basis van stap 1 ontvang je binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Ook geef ik aan wanneer ik tijd heb voor jouw opdracht.

3. Interview

Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag. Ik schrijf vaak op basis van een (telefonisch) interview. Dan kan ik de juiste vragen stellen, doorvragen en nog meer vragen stellen.

4. Schrijven

Na het interview trek ik me terug om de tekst te schrijven. Van te voren hebben we duidelijk afgesproken hoe lang ik hier mee bezig ben.

5. Feedback

Als de tekst klaar is, mag jij feedback geven. En die verwerk ik totdat jij tevreden bent. Want niet alleen een prettige samenwerking is fijn, ook het resultaat is belangrijk.

 

b

6. Gebruik

De tekst is nu klaar om geplaatst te worden, in welke vorm dan ook. Desgewenst kan ik je hier bij helpen. Als je daar behoefte aan hebt, hoor ik dat graag bij stap 1.

Werk

Hieronder vind je enkele voorbeelden van recent werk waar ik trots op ben. Heb je een leuk idee of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust met mij op.

DAF-topman Harry Wolters voorziet dat de komende jaren nóg dynamischer zullen zijn
Koninklijke Landmacht test elektrische 30-tonner
Transportbedrijf Koos van Gaalen breidt uit met Scania. En hoe!

Let’s wORK together

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Of wil je een keer sparren over jouw copy? Stuur me een berichtje en ik kom graag bij je langs.

Freelance tekst­­schrijver Breda

Ik ben tekstschrijver gevestigd in Breda, maar werk voor klanten in heel Nederland. Bijbehorende fotografie nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want ik ben ook freelance professioneel fotograaf. Voor andere specialisten, beschik ik, indien nodig, over een uitgebreid netwerk van creatieve professionals, zoals vormgevers en webbouwers.