JOUW VERHAAL IN WOORDEN

FREELANCE TEKSTSCHRIJVER  

Maak van jouw verhaal houdbare content. Heldere en toegankelijke teksten, die je nog lang kunt gebruiken om je doelgroep te inspireren.

HELDERE & TOEGANKELIJKE TEKSTEN

Short of long copy, SEO of SEA proof… Een freelance tekstschrijver schrijft de meest uiteen­lopende teksten voor verschillende doeleinden. Wanneer ik weet welke boodschap je over wilt brengen en wie de doelgroep is, vertaal ik ieder verhaal, hoe complex ook, naar heldere en toegankelijke teksten voor:

 

  • Persberichten
  • Artikelen voor magazines of online
  • Social media 
  • Klantverhalen en case studies
  • Websites en blogs (ook voor SEO)
  • Brochures en folders
  • Whitepapers
  • Nieuwsbrieven

MIJN WERK­WIJZE

Creatief, nuchter en resultaatgericht. Dat ben ik, maar dat typeert ook mijn manier van samenwerken én mijn tone of voice. Voor het schrijven van teksten werk ik bijna altijd volgens onderstaande stappen. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn, wel zo prettig!

1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking spreken we jouw wensen door. Wat is het doel en wie is de doelgroep van de tekst? Waar(in) gaat het geplaatst worden en om hoeveel woorden gaat het ongeveer?

2. Offerte

Op basis van stap 1 ontvang je binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Ook geef ik aan wanneer ik tijd heb voor jouw opdracht.

3. Interview

Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag. Ik schrijf bijna altijd op basis van een (telefonisch) interview. Dan kan ik de juiste vragen stellen, doorvragen en nog meer vragen stellen.

4. Schrijven

Na het interview trek ik me terug om te gaan schrijven. Van te voren hebben we duidelijk afgesproken hoe lang ik hier mee bezig ben.

5. Feedback

Als de tekst klaar is, mag jij feedback geven. En die verwerk ik totdat jij tevreden bent. Want niet alleen een prettige samenwerking is fijn, ook het resultaat is belangrijk.

 

b

6. Gebruik

De copy is nu klaar om geplaatst te worden, in welke vorm dan ook. Desgewenst kan ik je hier bij helpen. Mocht je daar behoefte aan hebben, hoor ik dat graag bij stap 1.

schrijf­­­Werk

Mijn specialisaties zijn duurzaamheid en transport. Hieronder vind je enkele voorbeelden van geschreven werk waar ik trots op ben. Kan ik iets anders voor je betekenen? Laat het me gerust weten.

DAF-topman Harry Wolters voorziet dat de komende jaren nóg dynamischer zullen zijn
Reportage Defensiekrant
Koninklijke Landmacht test elektrische 30-tonner

OOK fotografie nodig? 

Ik ben freelance copywriter gevestigd in Breda, maar werk voor klanten in heel Nederland. Ook bijbehorende fotografie nodig? Dan hoef je niet verder te zoeken, want ik ben ook freelance professioneel fotograaf. Voor andere specialisten, beschik ik, indien nodig, over een uitgebreid netwerk van creatieve professionals, zoals vormgevers en webbouwers.

OP ZOEK NAAR EEN TEKST­SCHRIJVER? 

Op zoek naar een freelance copywriter? Of wil je een keer sparren over jouw content? Stuur me een berichtje en ik kom graag bij je langs.