Mijn verhaal 

Het begin


December 2020, de tweede Corona lockdown… Voor mij, en voor veel mensen met mij, was dit een periode van bezinning. Ik heb meer dan ooit genoten van mijn gezin, maar ik ben er ook achter gekomen dat juffrouw (of fulltime moeder) zijn niet bij mij past.

Ik wil bedrijven inspireren, helpen groeien en creatieve ideeën aanreiken over hoe ze hun doelgroep kunnen bereiken. Dat is de reden dat ik voor mezelf ben begonnen. 

In Blic is ontstaan vanuit de overtuiging dat content niet alleen inspirerend moet zijn, maar vooral ook toegankelijk en duidelijk. Want dat ben ik ook. En met mijn nét iets andere blic 😊 op dingen zorg ik voor nieuwe en verfrissende ideeën.

Ik en mijn werk

Creatief, nuchter en resultaatgericht. Drie woorden die mij, mijn werk en mijn manier van samenwerken kenmerken. 

Passie

Naast content maken heb ik een passie voor fotografie. Daarom ben ik de Fotovakopleiding gaan volgen. 

Lang bruikbaar

Of het nou een conservenblik of drankblikje is, een blik bevat inhoud dat lang bruikbaar is. Net zoals content zou moeten zijn.

blic op mij

Ik ben geboren op een koude dag in februari 1978 in Benschop, een klein dorp ten Zuidwesten van Utrecht. Op mijn achttiende verhuisde ik naar Breda om te gaan studeren aan de toen nog NHTV. Ik vond het ontzettend spannend om alleen naar de ‘grote stad’ te gaan, maar al snel werd ik verliefd op deze ‘Parel van het Zuiden’. Zo verliefd, dat ik besloot te blijven en er mijn eerste huisje kocht. Ik leerde er mijn grote liefde kennen en samen kregen we twee lieve dochters. Ik houd niet alleen van hen, maar ook van bordspellen, goede wijn, chocolade en Italië.  

Mirjam van Valen-Oskam

Wat is jouw verhaal?

Heb je hulp nodig bij jouw content strategie of content creatie? Heb je een toffe tekst of mooie foto’s nodig? Of gewoon wat inspiratie? Bel, app of mail me. Of laat een berichtje achter, dan bel ik je binnen 24 uur terug!