Content Strategie

Vind en Bind nieuwe klanten

Goede content valt of staat met de juiste strategie. Als content bedenker help ik bij het vormgeven en implementeren van een goede content strategie.  

Content bedenker

Welke content maak je voor welke doelgroep met welk doel? En via welk kanaal kun je deze content het beste verspreiden? 

De content strategie geeft antwoord op de bovenstaande vragen. Daarnaast kunnen onderstaande tools een onderdeel zijn van jouw strategie. Samen stellen we vast welke onderdelen wenselijk zijn en waar mijn expertise gewenst is. Pragmatiek is daarbij voor mij heel belangrijk.

Buyer persona's


Met buyer persona’s breng je jouw doelgroep tot leven. Ze maken het makkelijker de juiste content te maken om potentiële klanten aan je te binden, zodat ze jouw product of dienst afnemen als ze daar aan toe zijn. Ik heb persona’s gemaakt voor verschillende organisaties en maak ze ook graag voor jouw bedrijf.

In Blic Buyer Personas

Content journey


Niet iedere potentiële klant is klaar om te kopen. De content journey bestaat uit verschillende fasen en is een belangrijk onderdeel van de content strategie. Door in iedere fase een antwoord te geven op de vragen waar jouw doelgroep mee worstelt, win je vertrouwen en bouw je een reputatie op, zodat ze bij jou komen zodra ze wel klaar zijn om te kopen.

Content distributie & planning


Sterke content alleen is geen garantie voor resultaat. Slimme distributie is minstens zo belangrijk. Ik help bij het opstellen van een distributieplan, zodat jouw content marketing ook daadwerkelijk een succes wordt.

een keer sparren?

Wil je een keer sparren over jouw content strategie? Stuur me een berichtje en ik graag bij je langs.