Content Creatie

Houdbare content

Content moet van toegevoegde waarde zijn voor je potentiële klanten. Want opvallen in de online wereld, die wordt overspoeld door foto’s, video’s en teksten, wordt steeds lastiger. Ik maak lang bruikbare content, waarmee je van bezoekers klanten maakt en van klanten ambassadeurs.

Content Maker

Van het bedenken van video’s tot het schrijven van heldere teksten of het maken van persoonlijke foto’s, ik word er blij van! Ook voor de creatie van content geldt dat ik het hele traject uit handen kan nemen of ‘ingevlogen kan worden’ voor één of meerdere onderdelen. 

Toegankelijke en heldere teksten


Blogs, whitepapers, artikelen, case studies, nieuwsbrieven en social media teksten… Short of long copy… SEO of SEA proof… Als ik weet welke boodschap je over wilt brengen en wie de doelgroep is, vertaal ik ieder verhaal – hoe complex ook – naar toegankelijke en heldere teksten.

Persoonlijke fotografie


Met unieke foto’s geef je jouw verhaal pas echt de aandacht die het verdient. Als fotograaf leg ik iedere boodschap op een persoonlijke manier vast. Ik maak zowel bedrijfs- en branding foto’s als portretten, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om je eigen beeldbank op te bouwen. Hiermee heb je altijd genoeg visuele content voor je website, social media en andere communicatiemiddelen.

Let’s create together

Geen inspiratie voor je volgende blog of social media campagne? Of hoe je jouw complexe boodschap moet overbrengen naar je doelgroep? Laat een bericht achter en ik kom langs om je op nieuwe, verfrissende ideeën te helpen.